Strategisch advies & partnership

Strategisch advies & partnership destinatiemarketing via het WEB

Wat heb je nog aan een marketing organisatie die veel geld kost als de toerist uw regio vind via de talrijke online concepten waar toeristen de dienst uit maken  ? Wat voegt een organisatie nog toe ? Wij zij al 20 jaar actief als marketing organisatie, voornamelijk op het web , het web zit in ons bloed, we zitten altijd op het juiste spoor en weten waar het om gaat om toeristisch succesvol te zijn en te blijven.

Wij zijn bouwer en uitgever van een groot netwerk van online destinatie concepten die er op gericht zijn beleving en inspiratie te bieden via originele toeristische producten die wij op op een creatieve en manier bij de doelgroep te presenteren. Wij stellen deze samen in samenwerking met onze partners/ondernemers. Een destinatie op de kaart zetten kan uiteraard alleen als ze ook echt wat te bieden hebben.

De binnenlandse toerist , onze Zuiderburen en Oosterburen hebben onze focus.

De toerist zoekt inspiratie,  creativiteit en gastvrijheid.  Hoe presenteer je je als regio beter dan de talrijke beoordeling- en boekingsites. Toeristen zijn ze erg wispelturig , wij weten dat kwaliteit , creativiteit en passie van promotors uit de eigen regio de sleutel zijn tot succes. Dit is de tijd dat alleen oprechte mensen én oprechte merken/regios die echt iets te bieden hebben sterker worden. Een ontwikkeling die razendsnel gaat en waarbij wij partners op een creatieve manier ondersteunen en adviseren !

Marketing richt zich niet op 1 merk maar ook op marktsegmenten. Bereik koop je niet meer in maar verkrijg je door participatie. Ondernemingen worden uitgever van hun eigen producten en diensten en luisteren naar en onderzoeken de wensen van hun klant. In deze zeer dynamische wereld winnen alleen zeer dynamische en innovatieve organisaties die op tijd bij schakelen om op het juiste spoor te blijven.

Tijdens een eerste brainstorm open wij uw ogen en geven we u inzichten die laten zien hoe je als reisbedrijf kunt overleven in een online wereld waar het consumenten gedrag continue verandert.

Neem contact met ons voor een afspraak op of bel met 0316-581910.

Met vriendelijke groet,
Christel Gieling
Directeur/Eigenaar
Businessbookers BV / Recreatief.nl BV